Online vragensessies ter voorbereiding op de Hersenolympiade!

We hopen dat jullie aan het genieten zijn van de kerstvakantie! En misschien zelfs al wel een beetje hebben gestudeerd voor de Hersenolympiade? De registratie deadline komt naderbij en de Hersenolympiade zal over precies een maand gehouden worden, op zaterdag 30 januari 2021.

We kunnen ons voorstellen dat je mogelijk wat vragen over de Hersenolympiade hebt. Sommigen van jullie hebben ons al weten te bereiken via social media en e-mail, bijvoorbeeld om te vragen wat de benodigde diepgang van brein kennis is waarvoor je moet studeren, welke onderwerpen uit het BrainFacts boek het meest belangrijk zijn, en over de gang van zaken op de dag zelf. 

Om aan al jullie vragen tegemoet te kunnen komen, hosten we een aantal live sessies waar jij als deelnemer met ons kunt praten. Niet alleen voor het stellen van al je vragen, kletsen is ook prima! 🙂 We hosten onze sessies in Gathertown, een online omgeving die we ook zullen gebruiken tijdens de Hersenolympiade zelf. Op deze manier, als je meedoet aan één van de sessies, kun je alvast bekend raken met Gathertown en je avatar instellen voor de Hersenolympiade!

Uitnodiging voor de live sessies:

De sessies worden gehouden van 15:00-16:00 op:

  • Zondag 3 januari
  • Zondag 10 januari
  • Zondag 17 januari
  • Zondag 24 januari

Om in te loggen in Gathertown:

1) Ga naar Gathertown via deze link
2) Vraag ons om het wachtwoord via social media of e-mail

Voor bijna alle sessies zal er een Nederlandssprekend lid van de organisatie aanwezig zijn. We hopen jullie te ontmoeten op een van de zondags sessies! Als je vragen hebt die je nu al wilt stellen: je kunt ons altijd bereiken via social media of via mail@hersenolympiade.nl